Buitenverblijf op maat van Douglas hout

Een Douglas tuinhuis als berging of een royaal buitenverblijf waar jullie ieder seizoen van het jaar kunnen genieten. Gemaakt van Douglas hout en geheel aangepast naar jullie wensen.

Een plaatje  in uw tuin gemaakt van Douglas

Op zoek naar een plek in de tuin waar jullie het gehele jaar kunnen vertoeven, kies dan voor een buitenverblijf van Douglas hout. Het tuinhuis kan geheel aangepast worden naar jullie wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een glazen schuifwand wand in de overkapping, zodat u ook tijdens de koudere dagen van de tuin kan genieten.

Tuinhuis Douglas hout met overkapping zeeland
Douglas houten tuinhuis met overkapping
Douglas tuinhuis overkapping zeeland
Douglas hout tuinhuis plat dak met overkapping

Een loungeplek of berging met overkapping

 Naast een loungeplek nog een een hok nodig voor het tuingereedschap? Kies dan voor een Douglas overkapping met schuur, zo wordt de ruimte optimaal benut.
 
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of bezoek ons en neem een kijkje bij onze showmodellen. We helpen u graag bij het creëren van het favoriete plekje in de tuin.   

Vele tevreden klanten gingen u voor

Fam van Dam
Fam van Dam
Lees verder
Keurige afhandeling volgens offerte en datumafspraken. Schuur tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst, alles naar wens. Aanrader voor wie een tuinhuis of schuur wil laten plaatsen.
M. Kaptein
M. Kaptein
Lees verder
In het voorjaar heb ik contact met de heer Vroegop opgenomen over het bouwen van een tuinhuis. We hebben een tuinhuis bedacht wat precies de bedoeling was. In augustus is het tuinhuis geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en over het eindresultaat.
van Mourik
van Mourik
Lees verder
Super geholpen en een prachtig resultaat echt een mooi tuinhuisje met een mooie overkapping een AANRADER
L. Tavenier
L. Tavenier
Lees verder
Levert uitstekend vakwerk en denkt mee met de klant.
M. Rabelink
M. Rabelink
Lees verder
Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede service.
Heinz K.
Heinz K.
Lees verder
We hebben het tuinhuisje naar onze wensen laten maken door Vroegop. De levering gebeurde met een kraan en verliep zonder problemen.
Beekman
Beekman
Lees verder
In oktober heeft de firma Vroegop bij ons een tuinhuis met overkapping geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Is nog mooier als we gedacht hadden. Zeker een aanrader, prijs/kwaliteit ook prima. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Previous
Next

Op zoek naar een vervanger voor een houten schuur of berging? Kies voor een Douglas tuinhuis met overkapping! 

Douglas tuinhuis op maat

Bent u op zoek naar een Douglas tuinhuis op maat, zoek dan niet verder. Wij maken al onze tuinhuizen geheel naar wens van de klant. Tevens worden onze tuinhuizen compleet opgebouwd afgeleverd op gewenste locatie. 

Douglas tuinhuis en het weer

Het weer kan enorm van invloed zijn op hout – het hout gaat hierdoor namelijk rekken en krimpen. Bij het bouwen van onze tuinhuizen houden we daar al rekening mee. Daarnaast raden wij onze klanten aan om het hout te behandelen, lees hieronder hoe u dit het beste kunt doen. 

Het behandelen van een Douglas tuinhuis

Douglas hout heeft een mooie warme kleur. Na een tijdje gaat het hout vergrijzen. Het is daarom aan te bevelen om uw schuur te behandelen met een beits, lak of speciale olie voor Douglas hout. Dit zorgt ervoor dat het hout zijn warme kleur behoudt en dat het tuinhuis bestand blijft tegen weersinvloeden.

Zwarte Douglas potdekselplaken

Een tuinhuis van Douglas hout hoeft niet houtkleurig te zijn. Zo kunt u ook kiezen voor een potdekselplak in de kleur zwart, of een combinatie van zwart en houtkleur. Dit geeft een mooie uitstraling aan het tuinhuis. Naast zwart kunt u ook kiezen voor een potdekselplank in de kleur wit of grijs. Wij kunnen dit voor u verzorgen maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. 

Douglas tuinhuis met overkapping

Al onze tuinhuizen worden geheel op maat gemaakt. Zo maken wij geregeld een Douglas tuinhuis met overkapping. Wilt u ook graag een Douglas schuur met overkapping? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan via de knop onder aan de pagina. 

Douglas tuinhuis met plat dak

Op zoek naar een Douglas houten tuinhuis met een plat dak? Een Douglas tuinhuis met plat dak heeft een moderne en strakke uitstraling. Op zoek naar een tuinhuis met veranda? Vraag eens naar naar onze tuinhuizen met plat dak, dit model is erg populair en maken wij dan ook regelmatig. 

De voordelen van een Douglas tuinhuis

Douglas hout is een sterk houtsoort waarbij schimmels veel minder snel de kans krijgen dan bij bijvoorbeeld vurenhout. Het is dan ook uitermate geschikt om in de tuin te gebruiken. Daarnaast is het Douglas hout niet zo duur als bijvoorbeeld hardhout maar heeft het wel erg goede kwaliteiten. het hout gaat zeker wel 10 tot 15 jaar (onbehandeld) mee. 

Bent u op zoek naar een tuinhuis of buitenverblijf van Douglas hout ? Bij Vroegop slaagt u beslist!

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuisjes.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede