Een kunststof tuinhuis op maat

Op zoek naar opbergruimte voor in uw tuin? Of een luxe tuinhuis voorzien van overkapping waar u uw buitenkeuken onder kwijt kunt, om tijdens de zomeravonden onder te barbecueën? Dan is een kunststof tuinhuis op maat zeker iets voor u.

Modern en onderhoudsarm

Aan een kunststof schuur heeft u geen omkijken naar. Kunststof is zeer onderhoudsvriendelijk materiaal, veeg een vochtige doek over het tuinhuis en hij oogt weer als nieuw.  Op zoek naar een moderne vervanger voor de oude schuur? Geef eenvoudig uw wensen door en wij ontzorgen u van het gehele bouwproces. 

Wij nemen de oude schuur, indien gewenst, voor u mee. Wist u dat wij een All-in-service aanbieden? Zo zorgen wij voor de tuinaanleg, fundering en de montage van het nieuwe tuinhuis. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kunststof schuur met overkapping op maat
Kunststof tuinhuis met overkapping voorzien van lessenaarsdak
Kunststof tuinhuis plat dak op maat
Kunststof tuinhuis plat dak voorzien van Vinyplus Red Cedar buitenbekleding

Duurzaam stukje maatwerk

Een tuinhuis van kunststof is een duurzame keuze. Maar naast de duurzaamheid brengt het zeker ook andere voordelen met zich mee. Deze hebben we hieronder voor u opgesomd.

De voordelen op een rij

Waarom klanten kiezen voor Vroegop

INCLUSIEF MONTAGE

Al onze tuinhuizen en overkappingen worden geheel opgebouwd afgeleverd op de gewenste locatie.

All-in-service

Dient de tuin opnieuw aangelegd te worden, Of is er een fundering nodig. Geen probleem, dit regelen wij graag voor u.

Maatwerk

Onze tuinhuizen, overkappingen en veranda's worden geheel naar wens en op maat samengesteld. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig materiaal, zodat u er langer plezier van heeft!

Ophaalservice

Uw oude tuinhuis nemen we, indien gewenst, voor u mee.

Veel tevreden klanten gingen u voor

Fam den Boon
Fam den Boon
Lees verder
Wij zijn uiterst tevreden met ons nieuwe tuinhuis. Na enkele prettige contacten met het bedrijf hebben we de opdracht verleend. Nu staat het tuinhuis er! In alle opzichten zijn onze verwachtingen overtroffen. Wat een kwaliteit! Adequaat meedenken, mooie kwaliteit, uitstekende wijze van uitvoeren. Kortom we kunnen dit bedrijf zeer van harte aanbevelen.
Fam Murphy
Fam Murphy
Lees verder
Erg blij met ons nieuwe Tuinhuis. Contact verloopt soepel en service is top.
Fam van Gulik
Fam van Gulik
Lees verder
Heel goed en fijn geholpen met informatie en ter plaatse is de schuur bij ons opgebouwd. Heel netjes en goed neergezet. Vriendelijke medewerkers. Superblij zijn wij ermee
Fam van Klinken
Fam van Klinken
Lees verder
Wat een mooi bedrijf, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk. De contacten lopen soepel en de afspraken worden nagekomen. Een kijkje in de buitenshowroom is ook zeker aan te raden.
T. Micke
T. Micke
Lees verder
Bij Vroegop in Burgh Haamstede bestelden we een tuinhuis met een chaletontwerp en uitstraling. Alles was perfect, van de acceptatie van de bestelling tot de communicatie tot de installatie van het tuinhuis. Heel leuk en vriendelijk team dat elke vraag beantwoordt en altijd een oplossing heeft voor problemen. Het tuinhuis heeft een geweldige kwaliteit en we zijn er erg blij mee. Veel dank aan het hele team.
Fam van Dam
Fam van Dam
Lees verder
Keurige afhandeling volgens offerte en datumafspraken. Schuur tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst, alles naar wens. Aanrader voor wie een tuinhuis of schuur wil laten plaatsen.
M. Kaptein
M. Kaptein
Lees verder
In het voorjaar heb ik contact met de heer Vroegop opgenomen over het bouwen van een tuinhuis. We hebben een tuinhuis bedacht wat precies de bedoeling was. In augustus is het tuinhuis geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en over het eindresultaat.
van Mourik
van Mourik
Lees verder
Super geholpen en een prachtig resultaat echt een mooi tuinhuisje met een mooie overkapping een AANRADER
Fam Tavenier
Fam Tavenier
Lees verder
Levert uitstekend vakwerk en denkt mee met de klant.
Fam Rabelink
Fam Rabelink
Lees verder
Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede service.
Heinz K.
Heinz K.
Lees verder
We hebben het tuinhuisje naar onze wensen laten maken door Vroegop. De levering gebeurde met een kraan en verliep zonder problemen.
Fam de Jong-Landa
Fam de Jong-Landa
Lees verder
Zeer goed bedrijf met goede kennis van zaken en enorm klantvriendelijk, meedenkend en goede werksfeer. Kwaliteit is uitstekend ! We hebben een op maat gebouwd tuinhuis , welke aan al onze wensen voldoet!
Fam Beekman
Fam Beekman
Lees verder
In oktober heeft de firma Vroegop bij ons een tuinhuis met overkapping geplaatst. Wij zeer tevreden over het eindresultaat. Is nog mooier als we gedacht hadden. Zeker een aanrader, prijs/kwaliteit ook prima. Vakkundig en vriendelijk personeel.
van Duijl
van Duijl
Lees verder
Komen de afspraken na en leveren goeie kwaliteit. We zijn erg tevreden!
D. Koers
D. Koers
Lees verder
Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van ons tuinhuisje. De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Wij kunnen jullie derhalve van harte aanbevelen.
J van Agt
J van Agt
Lees verder
Mooi tuinhuisje en professionele service.
Previous
Next

Bekijk hieronder onze modellen welke direct uit voorraad leverbaar zijn

Voordelen van een kunstof tuinhuis

Kunststoffen tuinhuizen zijn onderhoudsarm

Tuinhuizen van kunststof zijn zo goed als onderhoudsvrij. U haalt een natte doek over het tuinhuis en hij oogt weer als nieuw. Ook roest of vervormt kunststof niet in tegenstelling tot bijvoorbeeld ijzer. 

Kunststof tuinhuis geïsoleerd

De wens om het tuinhuis als gastenverblijf te gebruiken? Dan is het zeker handig om op zoek te gaan naar en geïsoleerd tuinhuis. Omdat wij al onze tuinhuizen op maat maken bieden wij de optie aan om het tuinhuis te isoleren. 

Kunststof tuinhuis op maat een duurzame keuze

Een schuur gemaakt van kunststof is een duurzame keuze, dit komt omdat het materiaal wel 10 tallen jaren mee gaat en eenvoudig te onderhouden is. 

Eindeloze opties met een kunststof schuur op maat

Al onze kunststof tuinhuizen worden op maat en naar wens gemaakt. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materiaaltypes. Een bijzonder ontwerp in gedachten? Schroom niet om ons te benaderen. Wij zijn namelijk de specialist in maatwerk. 

Uw kunststof tuinhuis wordt compleet opgebouwd afgeleverd

Onze tuinhuizen worden op gewenste locatie compleet opgebouwd afgeleverd. Geen gedoe meer met ingewikkelde bouwpakketten maar eindeloos plezier van het nieuwe tuinhuis. 

 

Kunststof schuur met overkapping

Omdat wij al onze tuinhuizen op maat maken is het mogelijk om een overkapping aan het tuinhuis te plaatsen. Zo heeft u dubbel plezier van de schuur. Extra opbergruimte en een beschut plekje in de tuin waar u het gehele jaar kan zitten. 

Kunststof tuinhuizen met plat dak

Onze kunststof tuinhuizen zijn ook verkrijgbaar met een plat dak. Zo kunt u bij een plat dak kiezen voor spotjes in het overstek. Dat geeft een luxe uitstraling aan het tuinhuis. 

Onderhoudsvrij tuinhuis (met overkapping)

Op zoek naar een tuinhuis welke weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Dan is kunststof het geschikte materiaal. Kunststof is namelijk zo goed als onderhoudsvrij gezien het niet verroest, vervormt en eenvoudig schoon te houden is. 

Modern tuinhuis op maat

Naast dat kunststof zeer onderhoudsvriendelijk materiaal is, oogt het ook modern. Kies bijvoorbeeld voor een schuur met plat dak zonder overstekken, voorzien van Vinyplus buitenbekleding en u heeft een prachtig modern tuinhuis. Geef uw wensen door, we denken graag met u mee.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR EEN KUNSTSTOF TUINHUIS OP MAAT

Op zoek naar een kunststof tuinhuis geheel naar jullie wensen? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte bij ons aan. We denken graag met u mee. Geef hier uw wensen door.

Draag een steentje bij aan het milieu met een kunststof tuinhuis op maat!

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuizen.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede