Een kunststof tuinhuis op maat laten maten

Op zoek naar opbergruimte voor in uw tuin? Of een luxe buitenverblijf met overkapping waar u uw buitenkeuken onder kwijt kunt, om tijdens de zomeravonden heerlijk te barbecueën? Dan is een kunststof tuinhuis op maat zeker iets voor u.

Modern en onderhoudsarm

Aan een kunststof tuinhuis heeft u geen omkijken naar. Het is zeer onderhoudsvriendelijk materiaal, veeg een vochtige doek over het tuinhuis en hij oogt weer als nieuw.  Daarnaast hoeft u enkel uw wensen door te geven en wij ontzorgen u van het gehele bouwproces. Geef uw wensen door en wij zorgen voor de rest!

Zijn jullie op zoek naar een nieuwe vervanger voor een oude schuur? Deze kunnen we, indien gewenst, voor u slopen en afvoeren. Wist u dat wij een All-in-service aanbieden? Zo zorgen wij voor de tuinaanleg, fundering en de montage van het nieuwe tuinhuis. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kunststof tuinhuis met overkapping voorzien van lessenaarsdak
Kunststof tuinhuis op maat gemaakt L-vorm
Kunststof tuinhuis met overkapping in L-vorm

Duurzaam stukje maatwerk

Een tuinhuis van kunststof is een duurzame keuze. Maar naast de duurzaamheid brengt het zeker ook andere voordelen met zich mee. Deze hebben we hieronder voor u opgesomd. 

De voordelen op een rij

Veel tevreden klanten gingen u voor

Fam van Dam
Fam van Dam
Lees verder
Keurige afhandeling volgens offerte en datumafspraken. Schuur tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst, alles naar wens. Aanrader voor wie een tuinhuis of schuur wil laten plaatsen.
M. Kaptein
M. Kaptein
Lees verder
In het voorjaar heb ik contact met de heer Vroegop opgenomen over het bouwen van een tuinhuis. We hebben een tuinhuis bedacht wat precies de bedoeling was. In augustus is het tuinhuis geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en over het eindresultaat.
van Mourik
van Mourik
Lees verder
Super geholpen en een prachtig resultaat echt een mooi tuinhuisje met een mooie overkapping een AANRADER
L. Tavenier
L. Tavenier
Lees verder
Levert uitstekend vakwerk en denkt mee met de klant.
M. Rabelink
M. Rabelink
Lees verder
Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede service.
Heinz K.
Heinz K.
Lees verder
We hebben het tuinhuisje naar onze wensen laten maken door Vroegop. De levering gebeurde met een kraan en verliep zonder problemen.
Previous
Next

Waarom klanten kiezen voor Vroegop

INCLUSIEF MONTAGE

Al onze tuinhuizen en overkappingen worden geheel opgebouwd afgeleverd op de gewenste locatie.

All-in-service

Dient de tuin opnieuw aangelegd te worden, Of is er een fundering nodig. Geen probleem, dit regelen wij graag voor u.

Maatwerk

Onze tuinhuizen, overkappingen en veranda's worden geheel naar wens en op maat samengesteld. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig materiaal, zodat u er langer plezier van heeft!

Ophaalservice

Uw oude tuinhuis nemen we, indien gewenst, voor u mee.

Bekijk hieronder onze modellen met de daarbij horende specificaties en vraag een offerte aan

Voordelen van een kunstof tuinhuis

Kunststoffen tuinhuizen zijn onderhoudsarm

Tuinhuizen van kunststof zijn zo goed als onderhoudsvrij. U haalt een natte doek over het tuinhuis en hij is weer als nieuw. Ook roest of vervormt kunststof materiaal niet in tegenstelling tot bijvoorbeeld ijzer. 

Kunststof tuinhuis geïsoleerd

De wens om het tuinhuis als gastenverblijf te gebruiken? Dan is het zeker handig om op zoek te gaan naar en geïsoleerd tuinhuis. Omdat wij al onze tuinhuizen op maat maken bieden wij de optie aan om het tuinhuis te isoleren. 

Kunststof tuinhuizen op maat een duurzame keuze

Een schuur gemaakt van kunststof is een duurzame keuze, dit komt omdat het materiaal wel 10 tallen jaren mee gaat en eenvoudig te onderhouden is. 

Eindeloze opties met een kunststof schuur op maat

Al onze kunststof tuinhuizen worden op maat en naar wens gemaakt. Zo kunt u kiezen uit eindeloos verschillende kleuren en materiaaltypes maar ook vele verschillende opties. Een bijzonder ontwerp in gedachten? Schroom niet om ons te benaderen. Wij zijn namelijk de specialist in maatwerk. 

Uw kunststof tuinhuis wordt compleet opgebouwd afgeleverd

Onze tuinhuizen worden op gewenste locatie compleet opgebouwd afgeleverd. Geen gedoe meer met ingewikkelde bouwpakketten en eindeloos plezier van het nieuwe tuinhuis. 

Tuinhuis met overkapping

Omdat wij al onze tuinhuizen op maat maken is het mogelijk om een aan het tuinhuis te plaatsen. Zo heeft u dubbel plezier van uw tuinhuis. Extra opbergruimte en een beschut plekje in de tuin waar u het gehele jaar kan zitten. 

Kunststof tuinhuizen met plat dak

Onze kunststof tuinhuizen zijn ook verkrijgbaar met een plat dak. Zo kunt u bij een plat dak kiezen voor spotjes in het overstek. Dat geeft een luxe uitstraling aan het tuinhuis. 

Kunststof tuinhuis met overkapping

Al onze tuinhuizen worden op maat gemaakt, kies daarom voor een schuur met overkapping. Zo heeft u een opbergruimte in de tuin en kunt u ook samen met het hele gezin tafelen onder de overkapping. 

Vrijblijvende offerte voor een kunststof tuinhuis

Op zoek naar een kunststof tuinhuis geheel naar jullie wensen? Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. We denken graag met u mee. Geef hier uw wensen door.

Draag een steentje bij aan het milieu met een kunststof tuinhuis op maat!

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuizen.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede