Een luxe buitenverblijf geheel naar wens

Creëer extra leefruimte 

Een overkapping dient als extra leefruimte in uw tuin. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de overkapping te voorzien van bergruimte. Zo creëer je een luxe buitenverblijf waar gezellig geborreld kan worden maar welke ook beschikt over een functionele berging voor de tuinmeubelen en het gereedschap. 

Buitenverblijf Zadeldak XL Douglas hout Zeeland
Een modern buitenverblijf aangepast naar jullie wensen
Buitenverblijf Douglas hout zeeland
Luxe tuinhuis voorzien van een glazen schuifwand

De uitstraling van jullie buitenverblijf 

Het is van belang om jullie wensen op een rij te zetten. Vindt u een warme uitstraling belangrijk? Kies dan voor Douglas hout. Of gaat de voorkeur uit naar een modern buitenverblijf welke weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Ga dan voor kunststof

Heeft u al nagedacht over het gewenste daktype? Zo kunt u kiezen voor een buitenverblijf met een plat dak, dit geeft een strakke en moderne look. Of ga voor een landelijk uitstraling en kies voor een zadeldak.

Verder is het aan te raden om navraag te doen bij de gemeente welke afmeting toegestaan zijn. Verder hoeft u niks te regelen. Wij ontzorgen u namelijk volledig van de bouw van jullie luxe tuinhuis! 

Inspiratie opdoen?

Liever eerst inspiratie opdoen? Klik dan op onderstaande knoppen en neem eens een kijkje op de website van Trendhout. Kom langs bij ons in de showroom. We geven u graag advies!

Douglas tuinhuis overkapping zeeland
Douglas buitenverblijf met plat dak

op zoek naar een luxe buitenverblijf? Wij adviseren u graag.

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuizen.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede