Een luxe buitenverblijf geheel naar wens

Creëer extra leefruimte

Met een buitenverblijf creëert u extra leefruimte in uw tuin.  Kies voor een ruime overkapping met een zij -en achterwand, om heerlijk onder te borrelen het gehele jaar door. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een compacte berging toe te voegen. Zo creëert u een luxe buitenverblijf met een gezellige zit, welke ook beschikt over een functionele berging voor de tuinmeubelen. 

En wist u dat al onze tuinhuizen, buitenverblijven en overkappingen geheel op maat worden samengesteld? Vraag ons naar de mogelijkheden en geef uw wensen door via de knop hieronder. 

Buitenverblijf Zadeldak XL Douglas hout Zeeland
Een modern buitenverblijf aangepast naar uw wensen
Buitenverblijf Douglas hout zeeland
Luxe tuinhuis voorzien van een glazen schuifwand

De uitstraling van uw buitenverblijf

Bij het samenstellen van een nieuw buitenverblijf is het belangrijk dat u vooraf alle wensen op papier zet. Vindt u een warme uitstraling belangrijk? Kies dan voor Douglas hout. Of gaat de voorkeur uit naar een modern buitenverblijf welke weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Ga dan voor kunststof buitenbekleding.

Heeft u al nagedacht over het gewenste daktype? Zo kunt u kiezen voor een buitenverblijf met een plat dak, dit geeft een strakke en moderne look. Of ga voor een landelijk uitstraling en kies voor een zadeldak.

Verder is het aan te raden om navraag te doen bij de gemeente welke afmeting toegestaan zijn. Wij hebben een handig artikel geschreven over vergunningen, deze kunt u hier lezen. Verder hoeft u niks te regelen. Wij ontzorgen u namelijk volledig van de bouw van uw droomplek in de tuin.

Inspiratie opdoen?

Liever eerst inspiratie opdoen? Klik dan op onderstaande knoppen en neem eens een kijkje op de website van Trendhout. Of kom langs bij ons in de showroom. We geven u graag advies!

Douglas tuinhuis overkapping zeeland
Douglas buitenverblijf vorozien vanplat dak met overstek

op zoek naar een luxe buitenverblijf? We adviseren u graag.

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuizen.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede