Zaterdag 2 en 16 december zijn wij gesloten. Ons showterrein is wel geopend. 

Een luxe buitenverblijf geheel naar wens

Creëer extra leefruimte 

Met een buitenverblijf creëert u extra leefruimte in uw tuin.  Kies voor een ruime overkapping met een zij -en achterwand, om heerlijk onder te borrelen tijdens ieder seizoen van het jaar. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een kleine berging toe te voegen. Zo creëer je een luxe buitenverblijf met een gezellig zitje, welke ook beschikt over een functionele berging voor alle tuinmeubelen en het gereedschap. 

En wist u dat al onze tuinhuizen, buitenverblijven en overkappingen geheel op maat worden samengesteld? Vraag ons naar de mogelijkheden en geef uw wensen door via de knop hieronder. 

Buitenverblijf Zadeldak XL Douglas hout Zeeland
Een modern buitenverblijf aangepast naar jullie wensen
Buitenverblijf Douglas hout zeeland
Luxe tuinhuis voorzien van een glazen schuifwand

De uitstraling van jullie buitenverblijf 

Het is van belang om jullie wensen op een rij te zetten. Vindt u een warme uitstraling belangrijk? Kies dan voor Douglas hout. Of gaat de voorkeur uit naar een modern buitenverblijf welke weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Ga dan voor kunststof

Heeft u al nagedacht over het gewenste daktype? Zo kunt u kiezen voor een buitenverblijf met een plat dak, dit geeft een strakke en moderne look. Of ga voor een landelijk uitstraling en kies voor een zadeldak.

Verder is het aan te raden om navraag te doen bij de gemeente welke afmeting toegestaan zijn. Verder hoeft u niks te regelen. Wij ontzorgen u namelijk volledig van de bouw van jullie luxe tuinhuis! 

Inspiratie opdoen?

Liever eerst inspiratie opdoen? Klik dan op onderstaande knoppen en neem eens een kijkje op de website van Trendhout. Kom langs bij ons in de showroom. We geven u graag advies!

Douglas tuinhuis overkapping zeeland
Douglas buitenverblijf met plat dak

op zoek naar een luxe buitenverblijf? Wij adviseren u graag.

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuizen.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede