Een luxe buitenverblijf geheel naar wens

Creëer extra leefruimte 

Een buitenverblijf dient als extra leefruimte in uw tuin. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het buitenverblijf te voorzien van bergruimte. Zo creëert u een functionele ruimte in de tuin waar ook nog eens gezellig geborreld kan worden. 

Het is van belang om jullie wensen op een rij te zetten. Vindt u een warme uitstraling belangrijk? Kies dan voor Douglas hout. Of gaat de voorkeur uit naar een modern buitenverblijf welke weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Ga dan voor kunststof

Buitenverblijf Douglas hout zwartlook Zeeland
Een modern buitenverblijf aangepast naar jullie wensen
Buitenverblijf Zadeldak XL Douglas hout Zeeland
Buitenverblijf met zadeldak voorzien van steellook ramen

De uitstraling van jullie buitenverblijf 

Heeft u al nagedacht over het gewenste daktype? Zo kunt u kiezen voor een buitenverblijf met een plat dak, dit geeft een strakke en moderne look. Of ga voor een landelijk uitstraling en kies voor een zadeldak.

Verder is het aan te raden om navraag te doen bij de gemeente welke afmeting toegestaan zijn. Verder hoeft u niks te regelen. Wij ontzorgen u namelijk volledig van de bouw van jullie luxe buitenverblijf! Geef gemakkelijk jullie wensen door en wij zorgen voor de rest. 

 

Liever eerst inspiratie opdoen? Klik dan op onderstaande knoppen en neem eens een kijkje op de website van Trendhout. Kom langs bij ons in de showroom. We geven u graag advies

Douglas tuinhuis overkapping zeeland
Douglas buitenverblijf met plat dak

Bent u op zoek naar een luxe buitenverblijf? Wij adviseren u graag.

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuisjes.nl

Bezoek ons

Burgh-Haamstede