Op zoek naar een Tuinhuis met plat dak?

Modern tuinhuis met plat dak

Een tuinhuis met plat dak geeft een moderne en strakke uitstraling aan uw tuin. 

Een tuinhuis met plat dak is ideaal voor opslag van fietsen en tuingereedschap. Maar de keuze kan ook vallen op een groter model voorzien van overkapping. Zo kunt u het gehele jaar genieten van het buitenleven en staan uw spullen bij regenachtig weer droog.

Wat een bijkomstig voordeel is aan een plat dak, is dat deze minimale ruimte in de tuin in beslag neemt. Het is een erg slimme en tevens ook moderne keuze als u op zoek bent naar een vervaging voor uw oude blokhut.  

Buitenverblijf douglas hout plat dak zeeland
Douglas buitenverblijf met plat dak
Kunststof tuinhuis plat dak Zeeland
Kunststof tuinhuis plat dak met boeidelen

Stel zelf uw tuinhuis samen!

Wij bieden verschillende type tuinhuizen aan voorzien van een plat dak.

Een Douglas buitenverblijf  voorzien van overkapping is erg stijlvol en tijdloos. Maar uw uw keuze kan ook uitgaan naar een kunststof tuinhuis met plat dak met en boeidelen. Dit geeft een luxe en strakke uitstraling aan uw tuin en is zeer onderhoudsvriendelijk. 

Op zoek naar een nieuw tuinhuis maar nog geen concrete plannen? Wij helpen u graag verder. Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom.

Dakbedekking plat dak

Een plat dak wordt gewoonlijks bedekt met PVC of EPDM dakbedekking. Daarnaast is het dak voorzien van een regenpijp waardoor de regen niet op het dak blijft staan.  

Inspiratie opdoen voor het nieuw tuinhuis? Doe alvast inspiratie op via onderstaande knoppen en bezoek de website van Trendhout voor de mooiste buitenverblijven. Kom zeker langs bij ons in de showroom, we helpen u graag verder!

Buitenverblijf Douglas hout zeeland
Douglas buitenverblijf met plat dak

Op zoek naar een tuinhuis met plat dak? Bij Vroegop slaagt u beslist!

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuisjes.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede