De veranda hierboven afgebeeld is gemaakt van Douglas hout

Een veranda naar wens

Een veranda is een verhoogd terras aan het huis of het chalet. Het is gebruikelijk om het terras op gelijke vloerhoogte te leggen als binnen.

een veranda of tuin overkapping

Vaak wordt een veranda vergeleken met een overkapping, maar toch zit er verschil tussen beide. Een veranda is een verhoogd terras welke aan het huis of chalet wordt geplaatst. Terwijl een overkapping zorgt voor een beschutte en overdekte plek aan het huis of vrijstaand in de tuin.
Zo is de overkapping een mooie aanvulling op uw veranda. Voeg een glazen schuifwand toe en creëer een mooie tuinkamer waar je ieder seizoen onder kan vertoeven. 

Hulp nodig? Wij adviseren graag!

Van onze veranda’s kunt u het gehele jaar door plezier hebben, ook op een regenachtige dag; kies dan voor een overkapping. Geniet ieder seizoen van het heerlijke buitenleven.

Geheel naar jullie stijl en wensen

  • Stijlvol en duurzaam
  • Met overkapping van aluminium of hout
  • Hekwerk rondom
  • Gemaakt van hardhout of Douglas hout.
  • Geleverd met bijpassend bordes zodat u bent verzekerd van een fijne instap.
  • Verschillende maten en uitvoeringen mogelijk. 
Veranda van hardhout dicht met opstap
De veranda hierboven afgebeeld is gemaakt van hard hout

De voordelen van een veranda

Als je het aan ons vraagt zouden wij iedereen aanbevelen om een veranda aan te schaffen. Hieronder hebben we de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet.

Extra woonruimte

Met een veranda haal je het binnen leven naar buiten, u zult merken dat u veel vaker buiten zit dan voorheen. Doordat het terras op dezelfde hoogte wordt gelegd als de vloer in uw woning of chalet wordt het betrokken bij de woonkamer, een verlengstuk van uw huis dus. 

Een beschutte plek in eigen tuin

Zodra een overkapping over de veranda wordt geplaatst heeft u een heerlijk beschut plekje waar u ieder seizoen van het jaar onder kan zitten, zonder natgeregend te worden tijdens een plaatselijke regenbui. 

Een veranda laat uw woning in waarde stijgen

Doordat een veranda extra woonruimte creëert geniet u van meer wooncomfort, welke zal zorgen voor een waardestijging van uw woning. Wat de precieze waardestijging bedraagt is vooraf niet te zeggen, dit hangt af van verschillende factoren. Denk aan de grootte van de veranda, het gekozen materiaalsoort en de opties welke u toevoegt, zoals een overkapping en glazen schuifwanden bijvoorbeeld. 

Gezelligheid

U zult merken dat u veel vaker gezellig gaat tafelen buiten op het aangelegde terras, het is een plek waar de familie en vrienden samenkomen. Zet er een extra grote tafel neer waar genoeg stoelen rondom kunnen en u bent gegarandeerd van gezellige avonden waarbij de hele familie wilt komen aanschuiven.  

Geheel naar wens samenstellen

Wij maken onze veranda’s  van Douglas of hardhout, daarnaast kan het hout in een gewenste kleur gespoten of geverfd worden.  En kies voor een overkapping zodat het een beschutte plek in de tuin wordt zodat u ieder seizoen van het jaar kan genieten van het fijne buitenleven.

Waarom klanten kiezen voor Vroegop

Maatwerk

Onze tuinhuizen, overkappingen en veranda's worden geheel naar wens en op maat samengesteld. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig materiaal, zodat u er langer plezier van heeft!

Ophaalservice

Uw oude tuinhuis nemen we, indien gewenst, voor u mee.

INCLUSIEF MONTAGE

Al onze tuinhuizen en overkappingen worden geheel opgebouwd afgeleverd op de gewenste locatie.

All-in-service

Dient de tuin opnieuw aangelegd te worden, Of is er een fundering nodig. Geen probleem, dit regelen wij graag voor u.

Veel tevreden klanten gingen u voor

Fam den Boon
Fam den Boon
Lees verder
Wij zijn uiterst tevreden met ons nieuwe tuinhuis. Na enkele prettige contacten met het bedrijf hebben we de opdracht verleend. Nu staat het tuinhuis er! In alle opzichten zijn onze verwachtingen overtroffen. Wat een kwaliteit! Adequaat meedenken, mooie kwaliteit, uitstekende wijze van uitvoeren. Kortom we kunnen dit bedrijf zeer van harte aanbevelen.
Fam Murphy
Fam Murphy
Lees verder
Erg blij met ons nieuwe Tuinhuis. Contact verloopt soepel en service is top.
Fam van Gulik
Fam van Gulik
Lees verder
Heel goed en fijn geholpen met informatie en ter plaatse is de schuur bij ons opgebouwd. Heel netjes en goed neergezet. Vriendelijke medewerkers. Superblij zijn wij ermee
Fam van Klinken
Fam van Klinken
Lees verder
Wat een mooi bedrijf, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk. De contacten lopen soepel en de afspraken worden nagekomen. Een kijkje in de buitenshowroom is ook zeker aan te raden.
T. Micke
T. Micke
Lees verder
Bij Vroegop in Burgh Haamstede bestelden we een tuinhuis met een chaletontwerp en uitstraling. Alles was perfect, van de acceptatie van de bestelling tot de communicatie tot de installatie van het tuinhuis. Heel leuk en vriendelijk team dat elke vraag beantwoordt en altijd een oplossing heeft voor problemen. Het tuinhuis heeft een geweldige kwaliteit en we zijn er erg blij mee. Veel dank aan het hele team.
Fam van Dam
Fam van Dam
Lees verder
Keurige afhandeling volgens offerte en datumafspraken. Schuur tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst, alles naar wens. Aanrader voor wie een tuinhuis of schuur wil laten plaatsen.
M. Kaptein
M. Kaptein
Lees verder
In het voorjaar heb ik contact met de heer Vroegop opgenomen over het bouwen van een tuinhuis. We hebben een tuinhuis bedacht wat precies de bedoeling was. In augustus is het tuinhuis geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en over het eindresultaat.
van Mourik
van Mourik
Lees verder
Super geholpen en een prachtig resultaat echt een mooi tuinhuisje met een mooie overkapping een AANRADER
Fam Tavenier
Fam Tavenier
Lees verder
Levert uitstekend vakwerk en denkt mee met de klant.
Fam Rabelink
Fam Rabelink
Lees verder
Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede service.
Heinz K.
Heinz K.
Lees verder
We hebben het tuinhuisje naar onze wensen laten maken door Vroegop. De levering gebeurde met een kraan en verliep zonder problemen.
Fam de Jong-Landa
Fam de Jong-Landa
Lees verder
Zeer goed bedrijf met goede kennis van zaken en enorm klantvriendelijk, meedenkend en goede werksfeer. Kwaliteit is uitstekend ! We hebben een op maat gebouwd tuinhuis , welke aan al onze wensen voldoet!
Fam Beekman
Fam Beekman
Lees verder
In oktober heeft de firma Vroegop bij ons een tuinhuis met overkapping geplaatst. Wij zeer tevreden over het eindresultaat. Is nog mooier als we gedacht hadden. Zeker een aanrader, prijs/kwaliteit ook prima. Vakkundig en vriendelijk personeel.
van Duijl
van Duijl
Lees verder
Komen de afspraken na en leveren goeie kwaliteit. We zijn erg tevreden!
D. Koers
D. Koers
Lees verder
Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van ons tuinhuisje. De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Wij kunnen jullie derhalve van harte aanbevelen.
J van Agt
J van Agt
Lees verder
Mooi tuinhuisje en professionele service.
Previous
Next

Een mooi aangelegd terras is een sieraad voor het huis en de tuin!

Een veranda is een slimme investering

Een goed aangelegd terras is misschien een investering maar het heeft ook een enorm pluspunt: het is namelijk een verlengstuk van het huis en buitenleven wordt zo een stuk aangenamer!
Wilt u niet langer wachten op mooie droge dagen om van het buitenleven te genieten? Met de veranda’s van Vroegop hoeft dat niet!

Kies voor de producten van Vroegop en geniet ieder seizoen!

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuizen.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede