Over Vroegop

Wie zijn wij

Wij zijn Vroegop Tuinhuizen, een jong en groeiende onderneming gevestigd in Burgh-Haamstede, aan de kust van Zeeland. opgericht in 2019 door Tom Vroegop.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van tuinhuizen, waarbij Tom het vak heeft geleerd bij Vroegop Chaletbouw, het bedrijf van zijn vader. Tijdens zijn werk bij Vroegop Chaletbouw maakte hij geregeld tuinhuizen voor naast het chalet. Tom zag daar meer in. Daarom besloot hij om in 2019 zijn eigen onderneming op te starten die zich volledig richt op het maken van tuinhuizen. Wij maken alle tuinhuizen, geen enkele aanvraag is ons te gek. Zo kunt u bij ons terecht voor een simpele schuur die gebruikt wordt voor opslag van tuingereedschap, maar steken we ook graag de handen uit de mouwen voor een luxe buitenverblijf.  

Wat doen wij

Zoals onze naam Vroegop Tuinhuizen al doet verklappen maken wij tuinhuizen van kunststof en Douglas hout. Deze worden geheel op maat in onze eigen werkplaats in Burgh-Haamstede gemaakt. Naast tuinhuizen maken we ook overkappingen, veranda’s en carports en voorzien we het chalet van een opstap of een fraaie onderaftimmering. 

Voordat we beginnen met het bouwen van uw droom tuinhuis zorgen we dat we uw wensen helder hebben, dit doen we gewoonlijks door vooraf verschillende vragen te stellen, hiervoor nodigen we u graag uit bij ons showterrein in Burgh-Haamstede. Een persoonlijk gesprek heeft onze voorkeur om alle wensen helder te krijgen, zo kunnen we met u meedenken en kijken we samen naar de best passende oplossing. 

Daarnaast staat bij Vroegop service op nummer 1. Daarom maken wij niet alleen tuinhuizen en luxe buitenverblijven maar plaatsen we deze ook geheel opgebouwd op de gewenste locatie. Heeft u nog geen fundering voor het buitenverblijf? Of dient de huidige schuur gesloopt te worden? Dan regelen we dit graag voor u, zo heeft u 1 aanspreekpunt en zorgen wij dat alles in orde komt. 

Kom zeker eens bij ons lang op de Roterij 8b in Burgh-Haamstede en bekijk verschillende showmodellen, zo krijgt u een beeld van alle verschillende mogelijkheden en opties. Wij adviseren u graag.

Tom Vroegop

Eigenaar en oprichter
tom@vroegoptuinhuizen.nl

Larissa van Mourik

Marketing en sales
larissa@vroegoptuinhuizen.nl

Geplaatste tuinhuizen
0 +
Jaar ervaring
0
Vaste contactpersonen
0
Gewaardeerd door onze klanten met een 4.9!
0

Volg ons zeker op de socials!