Luxe overkappingen

Met een overkapping haal je het binnen leven naar buiten. Creëer jullie droomplek in de tuin met een overkapping op maat.

Overkapping aan huis  

Behoefte aan extra woonruimte? Dan is een overkapping aan huis de juiste keuze. Dit is echt een verlengstuk van het huis waardoor je ieder seizoen kunt genieten van het fijne buitenleven. Een overkapping aan huis kan eenvoudig uitgevoerd worden, maar er kan ook gekozen worden voor een glazen schuifwand waarmee een prachtige tuinkamer gecreëerd  wordt. 
 
Aanbouw Veranda van Douglas hout
Een luxe aanbouw overkapping van Douglas hout
Een vrijstaande overkapping in de tuin, voorzien van glazen wanden

Vrijstaande overkapping

Liever een overkapping op een andere plek in de tuin? Dan is een vrijstaande overkapping zeker iets voor u.

Zo kunt u zelf het perfecte plekje in de tuin kiezen en zorgen wij dat hij tot op de centimeter correct neergezet wordt. 

Geniet tijdens de winter van een heerlijke kop koffie in de tuin, maar dan wel op een droge en warme plek. Of zit tijdens een warme zomerse dag op een beschut plekje in eigen tuin, dat is genieten. 

Geef uw wensen door en wij regelen de rest

Een overkapping als carport

Een carport is een uitkomst als uw woning niet beschikt over een garage. Zo staat de auto altijd beschut tijdens een harde regenbui en heeft u een droge uitstap.  Daarnaast is de aanschaf van een carport een stuk voordeliger dan het bouwen van een nieuwe garage.

Douglas hout

Onze overkappingen worden gemaakt van verschillende materialen zoals, kunststof, aluminium of Douglas hout. Bij Douglas hout is het belangrijk dat het hout behandeld wordt met een beits, zodat het hout beschermt wordt tegen verschillende weersinvloeden en de warme kleur behouden wordt.

Vele tevreden klanten gingen u voor

Fam van Dam
Fam van Dam
Lees verder
Keurige afhandeling volgens offerte en datumafspraken. Schuur tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst, alles naar wens. Aanrader voor wie een tuinhuis of schuur wil laten plaatsen.
M. Kaptein
M. Kaptein
Lees verder
In het voorjaar heb ik contact met de heer Vroegop opgenomen over het bouwen van een tuinhuis. We hebben een tuinhuis bedacht wat precies de bedoeling was. In augustus is het tuinhuis geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en over het eindresultaat.
van Mourik
van Mourik
Lees verder
Super geholpen en een prachtig resultaat echt een mooi tuinhuisje met een mooie overkapping een AANRADER
L. Tavenier
L. Tavenier
Lees verder
Levert uitstekend vakwerk en denkt mee met de klant.
M. Rabelink
M. Rabelink
Lees verder
Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede service.
Heinz K.
Heinz K.
Lees verder
We hebben het tuinhuisje naar onze wensen laten maken door Vroegop. De levering gebeurde met een kraan en verliep zonder problemen.
Beekman
Beekman
Lees verder
In oktober heeft de firma Vroegop bij ons een tuinhuis met overkapping geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Is nog mooier als we gedacht hadden. Zeker een aanrader, prijs/kwaliteit ook prima. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Previous
Next

Een luxe overkapping aan huis of vrijstaand in de tuin

Een overkapping is een verlengstuk van het huis

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuisjes.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede