Vanaf 26 juli tot en met 4 augustus genieten wij van onze zomervakantie, wilt u op een ander moment bij ons langskomen? Maak een afspraak via de button linksboven.

FAQ

Heeft u een vraag over ons bedrijf, onze werkwijze of over de producten? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u op rij gezet. 

Wij zijn doordeweeks van 08.30 tot 16.30 uur geopend en de zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur. 

Tijdens zon en feestdagen zijn we gesloten, voor de actuele openingstijden klikt u hier. 

Een afspraak maken is altijd handig, zo bent u verzekerd van goed advies. Het kan wel eens voorkomen dat er niemand aanwezig is om u te woord te staan, gezien we vaak op pad zijn voor locatie bezoeken en om de tuinhuizen te plaatsen. 

Maak eenvoudig uw afspraak via de mail info@vroegoptuinhuizen.nl of bel ons op + 31 06 52226431.

Jazeker, wij hebben verschillende modellen staan op ons showterrein. Verder staan er altijd schuurtjes klaar om op transport te gaan welke u kan bezichtigen. 

Gezien wij maatwerk leveren is de levertijd langer dan wanneer u bijvoorbeeld een bouwpakket besteld. Hierdoor werken wij niet met vaste levertijden. Als u een offerte aanvraag doet krijgt u altijd van ons de verwachte levertijd te horen. 

Dit hangt af van de toegankelijkheid van de plek en de grootte van het tuinhuis. Als de plek goed bereikbaar is met een vrachtwagen en de grootte van het tuinhuis het toelaat, plaatsen wij deze gewoonlijks met behulp van een kraanwagen. 

Mocht dit niet lukken, dan bouwen wij het tuinhuis ter plaatse op. Het is dan wel fijn als de tuin bereikbaar is d.m.v. een eigen pad.

Heeft u geen idee of de plek van plaatsing te bereiken is met een vrachtwagen? Geen zorgen wij beoordelen de locatie altijd vooraf. 

Wij adviseren altijd het tuinhuis op een ondergrond te plaatsen welke hoger ligt dan de rest van de tuin. 

Onze kunststof tuinhuizen plaatsen we gewoonlijks op een tegelvloer.

De buitenverblijven van Douglas hout worden op betonpoeren geplaatst. Hierbij is het belangrijk dat de ondergrond vlak is. 

Heeft u nog geen fundering? Wij kunnen ook de fundering van het tuinhuis voor u verzorgen. 

Deze vraag krijgen we geregeld, het antwoord is ja! Wij kunnen, indien gewenst, het oude tuinhuis slopen en afvoeren. Stiekem gaat er veel tijd zitten in het slopen en afvoeren van het oude tuinhuis, zeker als u niet over het juiste gereedschap beschikt, we regelen dit graag voor u.

Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig, daarom hebben we een artikel gemaakt waarin wordt benoemd wanneer u  vergunningsvrij mag bouwen en wanneer u een vergunningsplicht heeft de pagina vindt u hier. 

Bij Vroegop leveren we maatwerk, daarom is iedere afmeting mogelijk. U kunt eenvoudig uw wensen doorgeven via dit formulier. Zo ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte op maat van ons.

Als optie bieden wij een isolatiepakket aan waarmee de wanden en het dak van het tuinhuis worden geïsoleerd. Daarnaast is het ook mogelijk om de vloer te isoleren, vraag ons naar de mogelijkheden.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op we helpen u graag verder.