De onderaftimmering zorgt voor een mooie afwerking van het chalet

Toebehoren voor het chalet

Onderaftimmering

Ook voor een mooie afwerking van het chalet bent u bij Vroegop aan het juiste adres! Gewoonlijks wordt er gebruik gemaakt van kunststof platen, dit is namelijk erg onderhoudsvriendelijk materiaal. Maar ander materiaal zoals Douglas hout behoort ook tot de mogelijkheden. 

Waarom een onderaftimmering?

Een onderaftimmering werkt isolerend en dat brengt natuurlijk vele voordelen met zich mee. Dit zorgt er namelijk voor dat er aanzienlijk minder kou naar binnen komt. Ook heeft u minder last van ongedierte, deze kunnen namelijk minder makkelijk onder het chalet komen. Maar wat wij toch wel het grootste pluspunt vinden van een onderaftimmering is dat het zorgt voor een mooie afwerking van het chalet. 

Bordessen en opstappen

Wij maken ook bordessen en opstapjes op maat voor bij uw chalet. Deze worden gemaakt van hardhout, voor extra stevigheid. Een bordes of opstap is dan ook zeker een toevoeging voor uw chalet of caravan!

De voordelen van een opstap aan het chalet

Als u kiest voor een bordes of opstap ervaart u geen problemen meer met een te hoge instap. Al onze bordessen worden namelijk op gewenste hoogte en breedte gemaakt, zodat u verzekerd bent van een fijne instap. Wel zo handig, aangezien ieder chalet een andere instap hoogte heeft. Daarnaast zijn er talloze opties mogelijk, zoals een brede optreden wat een uitkomst kan zijn als u niet goed ter been bent. Of een leuning aan 1 of beide kanten van de opstap. 

Geen moeite meer met die hoge instap dankzij een bordes!

Laat u door ons adviseren, we denken graag met u mee! 

Waarom klanten kiezen voor Vroegop

INCLUSIEF MONTAGE

Al onze tuinhuizen en overkappingen worden geheel opgebouwd afgeleverd op de gewenste locatie.

All-in-service

Dient de tuin opnieuw aangelegd te worden, Of is er een fundering nodig. Geen probleem, dit regelen wij graag voor u.

Maatwerk

Onze tuinhuizen, overkappingen en veranda's worden geheel naar wens en op maat samengesteld. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig materiaal, zodat u er langer plezier van heeft!

Ophaalservice

Uw oude tuinhuis nemen we, indien gewenst, voor u mee.

Veel tevreden klanten gingen u voor

Fam van Dam
Fam van Dam
Lees verder
Keurige afhandeling volgens offerte en datumafspraken. Schuur tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst, alles naar wens. Aanrader voor wie een tuinhuis of schuur wil laten plaatsen.
M. Kaptein
M. Kaptein
Lees verder
In het voorjaar heb ik contact met de heer Vroegop opgenomen over het bouwen van een tuinhuis. We hebben een tuinhuis bedacht wat precies de bedoeling was. In augustus is het tuinhuis geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en over het eindresultaat.
van Mourik
van Mourik
Lees verder
Super geholpen en een prachtig resultaat echt een mooi tuinhuisje met een mooie overkapping een AANRADER
Fam Tavenier
Fam Tavenier
Lees verder
Levert uitstekend vakwerk en denkt mee met de klant.
Fam Rabelink
Fam Rabelink
Lees verder
Betrouwbaar, goede kwaliteit, goede service.
Heinz K.
Heinz K.
Lees verder
We hebben het tuinhuisje naar onze wensen laten maken door Vroegop. De levering gebeurde met een kraan en verliep zonder problemen.
Fam de Jong-Landa
Fam de Jong-Landa
Lees verder
Zeer goed bedrijf met goede kennis van zaken en enorm klantvriendelijk, meedenkend en goede werksfeer. Kwaliteit is uitstekend ! We hebben een op maat gebouwd tuinhuis , welke aan al onze wensen voldoet!
Fam Beekman
Fam Beekman
Lees verder
In oktober heeft de firma Vroegop bij ons een tuinhuis met overkapping geplaatst. Wij zeer tevreden over het eindresultaat. Is nog mooier als we gedacht hadden. Zeker een aanrader, prijs/kwaliteit ook prima. Vakkundig en vriendelijk personeel.
van Duijl
van Duijl
Lees verder
Komen de afspraken na en leveren goeie kwaliteit. We zijn erg tevreden!
D. Koers
D. Koers
Lees verder
Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van ons tuinhuisje. De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Wij kunnen jullie derhalve van harte aanbevelen.
J van Agt
J van Agt
Lees verder
Mooi tuinhuisje en professionele service.
T. Micke
T. Micke
Lees verder
Bij Vroegop in Burgh Haamstede bestelden we een tuinhuis met een chaletontwerp en uitstraling. Alles was perfect, van de acceptatie van de bestelling tot de communicatie tot de installatie van het tuinhuis. Heel leuk en vriendelijk team dat elke vraag beantwoordt en altijd een oplossing heeft voor problemen. Het tuinhuis heeft een geweldige kwaliteit en we zijn er erg blij mee. Veel dank aan het hele team.
Previous
Next

Een bordes of opstap is een sieraad voor het chalet

Vroegop Tuinhuizen, alles op maat en naar wens!

Bel ons

06 - 52 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuizen.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede