Op zoek naar een Tuinhuis in Zeeland?

Tuinhuis Douglas hout met overkapping zeeland
Tuinhuis op maat gemaakt in Zeeland

Op zoek naar een op maat gemaakt tuinhuis in Zeeland? Bekijk onze assortiment of vraag naar de mogelijkheden. Zo realiseren we samen jullie Droom Tuinhuis.

Tuinhuis in Zeeland

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van tuinhuizen, Ieder tuinhuis wordt bij Vroegop gemaakt door echte vakmensen. Zo hebben wij verschillende types in ons assortiment, maar maken we ook een tuinhuis geheel naar jullie wensen. Dit allemaal in onze fabriek in Zeeland.

U kunt bij ons terecht voor een schuur welke geplaatst dient te worden in de provincie. Woont u niet in Zeeland? Dat is geen probleem wij leveren door heel het land

 Kunststof Tuinhuis Zeeland

Voor onze kunststof tuinhuizen wordt uitsluitend gewerkt met kunststof van hoge kwaliteit. Zo zal het tuinhuis niet zomaar beschadigen als het gebruikt wordt voor opstal van tuingereedschap. 

Ook voor een tuinhuis met overkapping is kunststof fijn materiaal. Het is namelijk zo goed als onderhoudsvrij. Daarnaast zal er door uw kunststof overkapping niet zomaar wind of regen komen. Dit betekent extra lang genieten in de tuin.

Op zoek naar een kunststof tuinhuis in Zeeland, of ergens anders in het land? Wij regelen de montage en transport.

Kunststof Tuinhuis met overkapping zeeland kopen
Kunststof Tuinhuis in Zeeland
Douglas hout tuinhuis zeeland
Tuinhuis op maat gemaakt in Zeeland

Douglas Tuinhuis Zeeland

Een tuinhuis van Douglas hout hoeft helemaal niet houtkleurig te zijn. Zo kan het deze, zwart, wit of bijvoorbeeld grijs geverfd worden. Ook dit kunnen wij voor u realiseren, zo kunnen jullie gelijk beginnen met het inrichten van het nieuwe tuinhuis. Hoe fijn is dat!

Waar gaat de voorkeur naar uit een buitenverblijf met overkapping waar jullie tijdens de zomermaanden heerlijk met de hele familie onder kunnen tafelen? Of toch een simpele -maar praktische- berging waar je de fietsen en tuinmeubelen in op kan bergen. 

Bent u op zoek naar een nieuw Douglas tuinhuis in Zeeland of ergens anders in het land? En moet het oude tuinhuis nog gesloopt worden? Geen probleem, wij regelen dit voor u.

Laat u door ons adviseren, wij helpen u graag verder

Op zoek naar een buitenverblijf in Zeeland? Bij Vroegop slaagt u beslist!

Bel ons

06 - 522 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuisjes.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede