een Tuinhuis op maat in Zeeland

Tuinhuis Douglas hout met overkapping zeeland
Tuinhuis op maat gemaakt in Zeeland

Op zoek naar een leverancier van tuinhuizen in Zeeland? Bekijk ons assortiment en vraag naar de mogelijkheden. Zo realiseren we samen jullie Droom Tuinhuis.

Tuinhuizen Specialist in Zeeland

Bij Vroegop zijn we gespecialiseerd in het maken van tuinhuizen en overkappingen. Ieder tuinhuis wordt dan ook gemaakt met veel plezier door echte vakmensen. Zo hebben wij verschillende types in ons assortiment, maar maken we ook een tuinhuis geheel naar wens. Dit doen we allemaal in onze eigen fabriek in Zeeland.

Geef uw wensen door en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie. We helpen u graag bij het creëren van uw droomplek in de tuin. 

 Kunststof Tuinhuizen

Voor onze kunststof tuinhuizen wordt uitsluitend gewerkt met kunststof van hoogwaardige kwaliteit. Zo zal het tuinhuis niet zomaar beschadigen bij regen en windachtig weer en heeft u jarenlang plezier van de nieuwe schuur. 

Ook voor een tuinhuis met overkapping is kunststof fijn materiaal. Het is namelijk zo goed als onderhoudsvrij. Daarnaast zal er door uw kunststof overkapping niet zomaar wind of regen komen. Dit betekent ieder moment van het jaar genieten in de tuin.

Op zoek naar een kunststof tuinhuis in Zeeland? Wij regelen de montage en transport.

Kunststof Tuinhuis met overkapping zeeland kopen
Kunststof Tuinhuis in Zeeland
Douglas hout tuinhuis zeeland
Tuinhuis op maat gemaakt in Zeeland

Douglas Tuinhuis Zeeland

Een tuinhuis van Douglas hout hoeft helemaal niet houtkleurig te zijn. Zo kan deze, zwart, wit of bijvoorbeeld grijs geverfd worden. Ook dit kunnen wij voor u realiseren, zo kunnen jullie gelijk beginnen met het inrichten van het nieuwe tuinhuis. Hoe fijn is dat!

Waar gaat de voorkeur naar uit, een buitenverblijf met overkapping waar jullie tijdens de zomermaanden heerlijk met de hele familie onder kunnen tafelen? Of toch een simpele -maar praktische- berging waar een paar fietsen en tuinmeubelen in opgesteld kunnen worden. 

Bent u op zoek naar een nieuw Douglas tuinhuis in Zeeland of ergens anders in het land? En moet het oude tuinhuis gesloopt en afgevoerd worden? Geen probleem, wij regelen dit voor u.

Laat u door ons adviseren, wij helpen u graag.

Op zoek naar een tuinhuis in Zeeland? Bij Vroegop slaagt u beslist!

Bel ons

06 - 522 22 64 31

Mail ons

info@vroegoptuinhuisjes.nl

Kom langs

Burgh-Haamstede